Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MHP Bandırma'da Yürü Türkiye” gecesi düzenledi

MHP Bandırma

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Yürü Türkiye” konulu gece Sanayi Düğün Salonunda yapıldı. Yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümünün katılmadığı geceye katılımın az olması ise dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yürü Türkiye” konulu gece Sanayi Düğün Salonunda yapıldı. Yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümünün katılmadığı geceye katılımın az olması ise dikkat çekti.
Gecede konuşan MHP Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel “ 7 Haziran tarihinde Türkiye çok önemli bir seçim geçirecek. Ülkenin geleceği bu seçimde şekillenecektir. Hem partimiz hem de ülkemiz açısından tüm kırgınlıkları bir kenara bir bırakarak bu seçimlerden zaferle çıkmak zorundayız. Hedefimiz Balıkesir’de 8 milletvekili kazanmak olmalıdır. Sizleri Türklük şuuruna, İslam faziletine, bir ve diri olmaya davet ediyorum” dedi.
Gecede konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Genç, herkesi MHP bayrağı altında toplanmaya davet etti. Genç “Hepimiz mevki ve makam sevdamızı bir kenara bırakmak zorundayız. Kişisel çıkarlarımız değil parti bilincimiz önde olmalıdır. Çünkü MHP bir seçim partisi değil, bir ideoloji partisidir. Son nefer kalıncaya kadar bu kavgamız sürecektir. Türk töresinde haddini bilmek çok önemlidir. Bu kavga içinde herkes haddini bilmelidir” ifadelerini kullandı.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı